da +299 27 77 69 info@campitivi.gl
+299 27 77 69 info@campitivi.gl
da

Campen

Om Camp Itivi

Campen

Hvis du vil opleve naturen på nærmeste hold, og samtidig sove i en god seng og få maden serveret, så er Camp Itivi det helt rigtige sted.

Her er sørget for alt, så det eneste du behøver er at nyde den fantastiske ro der omgiver hytterne. De eneste lyde er knitren fra isbjergene ude på vandet og spurvene der kvidrer i den uendelige natur så langt øjet rækker.

Placering

Tæt på indlandsisen i bunden af Nuuk Fjord, ligger Camp Itivi, beskyttet mod vind og vejr af bjerge på tre sider, med åben udsigt til fjorden hvor isbjergene fra isfjorden langsomt glider forbi. Isbjergene finder vej med tidevandet ind i fjorden foran campen, og mindre stumper af is strander langs vandkanten ved lavvande, så hver morgen har sin egen ny betagende udsigt.

Her kom inuitterne sejlende i deres kajakker på vej på jagt, og senere nordboerne, ind til bunden af fjorden, hvor de nemmest kunne gå over det laveste sted på fjeldryggen; “Itivi” – overgangsstedet.

Sejlads til Camp Itivi

Oplevelsen starter allerede på vejen ind i fjorden, hvor man sejler i en åben båd iført overlevelsesdragter, skibriller og redningsvest.

Et bevidst valg for at give gæsterne oplevelsen af at være helt tæt på naturen.

På vejen ses vandfald på fjeldsiderne, isbjerge og et rigt fugleliv. Er man heldig kan man også møde både sæler og hvaler, og kaptajnen gør opmærksom på hvad der er at se, hvis man ikke selv opdager sælerne der hurtigt dykker, eller ørnen der svæver højt over sin rede.